fbpx
info@erhansafak.com.tr - 0224 234 09 00
Estetik Cerrahi ile İdeal Hatlar Yaratmanın Üç Yolu

Estetik Cerrahi ile İdeal Hatlar Yaratmanın Üç Yolu

Kadınlar vücutlarıyla barışık olmak ve rahat hissetmek isterler. “İdeal” vücut şekli genellikle ince bir beli, kıvrımlı alt kısmı ve daha dolgun göğüsleri vurgulayan vücut şeklidir. Fakat maalesef hepimiz bu mükemmel ölçülerde doğmayız ve vücudumuz bu ölçülere yakın olsa bile yaşlılık vücudumuza zarar verir. Fakat, Estetik Plastik cerrahi kadınların ideal kıvrımlara ulaşmasına yardımcı olabilir.

Karın germe operasyonu, hastaların mükemmel bir şekilde düz bir mide elde etmesini sağlar.

Büyük karın bölgeleri, genellikle büyük ölçüde kilo kaybı veya alımı, hamilelik, gevşek karın kasları veya sarkmış cilt gibi faktörlerin bir sonucu olabilir. Karın bölgesindeki fazla yağ ve deri alınarak bu sorunlar çözülebilir. Fazla yağları almak ve belin inceliğini daha da artırmak için karın germe operasyonuna liposuction da eklenebilir.

Güzel görünümlü kalçaların yuvarlak, kavisli ve yüksek olduğu konusunda hepimiz hemfikirizdir. Bazı kadınlar düz kalçalarla doğarlar bazılarının da kalça kısmında çok fazla dolgunluk olabilir ve bu da dağınık bir görünüm verir. Ayrıca kadınlar yaşlandıkça kalçalarının sarktığını farkederler bu da çoğu kadını istedikleri görünümden uzaklaştırmaktadır.

Kalça büyütme, size düzgün kalçalar verir. Kadınlar kalça implantları veya yağ transferi (Brezilya Popo Kaldırma) arasında seçim yapabilirler. Kalça implantları, size anında yuvarlak, tanımlanmış bir görünüm veren daha kalıcı ve hızlı bir çözümdür. İmplant yaptırmamayı tercih ederseniz de daha fazla hacim için kalçanıza yağ transfer edilir. Yağ transferinin önemli bir artısı da sorunlu bir bölgeyi inceltmenize yardımcı olmasıdır.

Göğüsler kadınların en kadınsı parçalarından birisidir. Her kadın dolgun göğüslere sahip olmak ister. Meme büyütme, meme dikleştirme ve meme küçültme operasyonları ile meme şeklinizi düzeltebilir veya iyileştirebilirsiniz.